Találatok ezzel a címkével: wordpress sablon

5
november
2013

Lézervágás Budapest

A csepeli Twins Broadcast Kft. első körben keresőoptimalizálással keresett fel minket. A megbeszélések közben felmerült, hogy a korábbi honlapjukat egy újra cseréljük le. A weboldal készítés 1 hét alatt lezajlott. Mivel új honlapról van szó, ezért a keresőben egyelőre hátrébb jelent meg. Ennek kiküszöbölésére AdWords kampányt futtattunk, mely beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A Lézervágás Budapest domain név is megvásárlásra került, mely...

Tudjon meg többet
5
november
2013

Pure Medical Center

Az innovatív orvosi eszközöket és az alternatív gyógyászatot ötvöző Pure Medical Center kért fel minket, hogy készítsük el weboldalukat. A weboldal készítés mellett az arculatot is ki kellett alakítani, logót terveztünk, reklámtáblát készítettünk stb. A weboldal három nyelven működik, minden eszközön jól mutat.

Tudjon meg többet
weboldal készítés - icetech - weboldalak-keszitese.hu
30
június
2013

Icetech szárazjég

A szárazjég gyártással és forgalmazással foglalkozó Majláth Gáz Kft. weboldalát kellett a mai kor igényeinek megfelelően elkészítenünk. A honlap azon kívül, hogy mutatós és felhasználó barát a mobil eszközökön is remekül működik a reszponzív webdesignnak köszönhetően. A weboldal egy sablonon alapszik, elkészüléséhez alig 2 hét kellett.

Tudjon meg többet

Weboldalak készítése, hogy ne kelljen szégyenkeznie

Ha nincs honlapja, ha minden eszközön jól akar mutatni, ha nem akar többet költeni hirdetésre, mint amennyit kell!
LEGÚJABB MUNKÁINK