Weboldalak készítése

Weboldal készítés sablon alapján

A legköltséghatékonyabb weboldal készítési módszer, hiszen Ön előre elkészített sablonokból választ olyat, ami leginkább passzol az ízléséhez. Mi vázolunk pár lehetséges weblap mintát, majd a kiválasztottat személyre szabjuk, feltöltjük tartalommal, optimalizáljuk és gyakorlatilag máris használható az új weblapja.

Sablon alapú weboldal készítést akár 1-2 hetes határidővel is tudunk vállalni, így sürgős esetben mindenképpen ajánlatos ezt a megoldást választani. Természetesen ezek nem fix weboldal sablonok, így egyedi arculatra tudjuk őket alakítani.

A weboldalak készítéséhez a WordPress motort használjuk, amivel egy pillanatok alatt elérhető, teljes körű adminisztrációs rendszerhez jutunk.

Weboldal készítés egyedi kinézettel

Ha semmiképpen nem szeretne sablonos megoldást, akkor természetesen tervezünk Önnek személyre szabott weboldalt. Ilyenkor a költségek mellett az elkészítési idő is megnövekszik, hiszen több körben kell egyeztetni a végső designt. Egyedi grafikával készülő weboldalt 1-2 hónapos határidőre tudunk vállalni és az árba bele kell kalkulálni a teljes webdesign tervezés költségét is.

Az egyedi weboldal készítésnél is WordPress motort használjuk.

Egyedi weboldal készítés

Ha Önnek a WordPress motor nem megfelelő, akkor nincs más hátra, mint a teljes weblap programozása a nulláról. Ez a megoldás azon kívül, hogy eléggé hosszú határidővel történik, eléggé költséges is. A weboldal programozás költségeihez a teljes adminisztrációs rendszer programozása is hozzá adódik, csak akkor javasoljuk, ha annyira egyedi megoldásokat szeretne, amire úgy gondolja, hogy az általunk javasolt motor nem képes.

Az egyedi weboldalak készítése akár 3-6 hónapot is igénybe vesznek, ezért ha sürgősen weblapra van szüksége, nem ajánljuk.

Weboldal készítés menete

Bármelyik weboldal készítési formát is választja kapni fog egy url-t, ami csak az Ön saját honlapjának lesz a teszt oldala. Ezen végigkísérheti a teljes weboldal készítési folyamatot, igény szerint apróbb javításokat, módosítások kérhet.

A weboldal készítés az előleg megérkezése után indul el, és mindaddig a tesztoldalon marad, amíg Ön nem mondja azt, hogy készen vagyunk. Amikor elkészült a weblap, akkor esedékes a második részlet, melynek megérkezése után kerül a végső éles helyére a weblap.

Természetesen az átadás után is rendelkezésre állunk, a weboldalakra 1 éves garanciát vállalunk, amiben benne van bármi nemű hibajavítás a lehető leggyorsabban. (Az új fejlesztések nem számítanak javításnak!)

Weboldalak készítése, hogy ne kelljen szégyenkeznie

Ha nincs honlapja, ha minden eszközön jól akar mutatni, ha nem akar többet költeni hirdetésre, mint amennyit kell!
LEGÚJABB MUNKÁINK